ADN Veiligheidsadviseur

Bent u op zoek naar een ADN veiligheidsadviseur? Iedere onderneming waarvan de bedrijvigheid de verzending en het vervoer van gevaarlijke goederen over de binnenwateren omvat, of het daarmee samenhangende verpakken, beladen, vullen of lossen, moet een of meer veiligheidsadviseurs voor het vervoer van gevaarlijke goederen. De adviseurs van SafetyNet Consultants zijn ervaren in de binnenvaart en zijn u graag van dienst als uw ADN veiligheidsadviseur.

Wij verlenen onze services door Nederland, Vlaanderen en Wallonië (België) en het Ruhrgebied (Duitsland).

De primaire taken van de ADN veiligheidsadviseur zijn:

 • nagaan of de voorschriften betreffende het vervoer van gevaarlijke goederen worden nageleefd;
 • de onderneming van advies dienen bij het vervoer van gevaarlijke goederen;
 • een voor de bedrijfsleiding of in voorkomend geval voor een plaatselijke overheid bestemd jaarverslag opstellen over de activiteiten van de onderneming met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke goederen. Deze jaarverslagen worden vijf jaar bewaard en desgewenst ter beschikking gesteld van de nationale autoriteiten;

Jaarlijks brengen we u een bezoek waarbij we een audit met u doornemen. Hierbij controleren we allerlei zaken zoals procedures en documenten. Uitgangspunt van de audit is om te kijken of gewerkt wordt conform geldende wetgeving, procedures en instructies en of deze verbeterd kunnen worden. Aan de hand van onze audit stellen we het ADN jaarverslag op. 

Interesse? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Ja, wij zoeken een ADN veiligheidsadviseur. Neem contact met ons op.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather